2021; Nieuwe website, uitbreiding van diensten, 5 GRATIS Virtual Reality belevingen en de 50% korting actie.

Best netwerk!

5 GRATIS Virtual Reality belevingen
Ter promotie van mijn tweede jaar als zelfstandig ondernemer, geef ik volledig gratis 5 Virtual Reality belevingen van 2 uur weg!

Met een Virtual Reality bril op, maakt u een volledig andere wereld mee. Wilt u iemand tijdens de periode van binnen zitten, toch een kijkje buiten de deur geven? Wilt u iemand een activiteit geven zonder dat ze daar voor de deur uit hoeven? Gamen, genieten, ontspannen, sporten, plekken bezoeken waar u nog nooit bent geweest en waarvoor u misschien de mogelijkheid zelfs niet meer voor heeft, de mogelijkheden zijn ongekend.

Geef de persoon dan op door te reageren op onderstaand gedeeld bericht op mijn website, of onder dit bericht. Deel dit bericht onder uw netwerk, alvast bedankt!

De winnaars van de cadeaubon krijgen een digitale cadeaubon met uw persoonlijke boodschap, 2 uur Virtual Reality beleving bij mij of bij hen thuis, inclusief begeleiding, mogelijkheid tot meekijken op eigen scherm en een 15 minuten durende 360 graden video opname van de beleving om eventueel te delen op social media. De beleving wordt corona-proof gegeven.

Geef iemand op door te reageren onder het bericht op Facebook, LinkedIn, of onderaan het bericht op deze pagina. Het emailadres dat u opgeeft wordt niet anders gebruikt dan voor mijn antwoorden op uw berichten.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

2020 is voor mij een jaar van nieuwe kansen en ontwikkelingen en ik zou jullie graag even mee nemen naar mijn vernieuwde dienstverlening voor 2021.

Mijn website is in een nieuw jasje gestoken en de opties in dienstverlening zijn uitgebreid naar;

Verpleegkundige dienstverlening ( Btw vrijgesteld )
Verpleegkundige opdrachten met niveau 4 zijn nog steeds onderdeel van mijn menu. Ik richt mij vooral op nachtdiensten in de acute GGZ.

Virtual Reality amusement en training ( Btw belast )
Aankomend jaar begin ik met een nieuwe tak van sport. Virtual Reality! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Een spetterende game spelen, oefenen met hoogtevrees, wellness in de vorm van een rustgevende omgeving of juist actief sporten, VR inzetten in de gezondheidszorg op uw afdeling of bij u thuis, 360 graden video opname van een speciale gelegenheid ( vanaf de grond en/of vanuit de lucht ), de mogelijkheden zijn ongekend! U kunt ook een cadeaubon / giftcard voor iemand anders bestellen.

Coaching, training en administratie ( Btw belast )
Aankomend jaar begin ik met nog een nieuwe tak van sport. Coaching, training en administratie. Ik ga me bezig houden met enthousiasmeren en coachen van nieuwe (student) hulpverleners en beginnend zelfstandige ondernemers ( ZZP’ers ) in de zorg. Hierbij kunt u denken aan begeleiding bij verpleegkundige handelingen / studie opdrachten of het organiseren van een klinische les, maar ook aan introductie van voorwaarden om als ZZP’er in de zorg te werken en introductie en/of overname van administratie, boekhouding en het opzetten en eventueel onderhouden van een WordPress website.

Delen en uw feedback
Ik zou het erg leuk vinden als u dit bericht deelt in uw eigen netwerken. Graag vraag ik u ook om uw kritische blik op mijn website. Het is natuurlijk mogelijk dat niet ieders browser ideaal werkt met mijn website, maar ik ontvang graag zo veel mogelijk feedback. Daadwerkelijke reviews en testimonials wil ik graag verzamelen op Google Reviews en ik nodig u graag uit om hier na ontvangst van mijn producten of diensten een review achter te laten.

Mijn goede doel; Trees for All
Daarnaast steun ik nog steeds het goede doel Trees for All door het planten van een boom per elke acht uur aan betaalde facturen, omdat ik graag een groene en gezonde aarde door geef! Wist u dat ik in 2020 125 bomen heb laten planten? Dat is toch een flink bos of niet?!

50% Korting actie
Misschien krijgt u of heeft u een brief ontvangen, heeft u de brief gedeeld en doet u mee aan de 50% korting actie. U krijgt deze korting eenmalig bij aankoop van een VR beleving, of bij inzet van de eerste aankomende 4 uur dienstverlening. Het gehele jaar geldt voor iedereen een korting van 50% voor elk derde uur aan Virtual Reality beleving.

Vriendelijke groet, Gerben Eijzenga, De BeZorgservice

One Comment on “2021; Nieuwe website, uitbreiding van diensten, 5 GRATIS Virtual Reality belevingen en de 50% korting actie.

Geef een reactie