Virtual Reality, amusement en training

Geniet van een geweldige VR ervaring

Ik lever met mijn onderneming “De BeZorgservice” Mind Blowing Virtual Reality.

Bij Virtual Reality krijgt u een VR bril op en wordt u ondergedompeld in een andere wereld. Dat kan in de vorm van het spelen van een spetterende Game, het nemen van een inspirerende training, of u trakteert uzelf op een oase van rust in 1 van de vele ontspannende omgevingen in VR. Dat kan zelfs bij u thuis.

De VR belevenissen worden bij mij aan huis of bij u thuis georganiseerd voor een geweldige ervaring. U wordt constant door mij begeleid. Meerdere personen kunnen mee kijken op mijn of uw eigen beeldscherm. Hiervoor is een beeldscherm met HDMI vereist.

Wist u dat u ook een Giftcard voor iemand anders kan bestellen?

Beleef ook een geweldige VR ervaring.

Virtual Reality moet u een keer mee gemaakt hebben!
Met een VR bril op wordt je ondergedompeld in een andere wereld.

Ontdek mijn mogelijkheden, en bestel eventueel gelijk uw cadeau kaart.

Er zijn talloze mogelijkheden om een uur met Virtual Reality te vullen. Heeft u nog geen ervaring? Dan kunt u eerst kennismaken met de virtuele omgeving. Rustig rondkijken zonder enige druk. U kan rustig wennen aan hoe het is om te zitten, te staan en/of te bewegen. Handig kan zijn om een draaiende stoel te hebben of een minimale vrije ruimte van 3 bij 3 meter zonder obstakels. Meerdere uren plezier kunt u vullen met alleen al de ervaringen zittend op een draaiende stoel, of staand op 1 plek. Voor personen die mee kijken op scherm is het natuurlijk extra leuk en soms vreselijk lachen! Als hulpverlener ben ik natuurlijk altijd bereid om u persoonlijk te ondersteunen zonder direct publiek. Heeft u meer bewegingsruimte? Dan biedt dat nog meer mogelijkheden! Alle opties zijn mogelijk bij mij of bij u thuis en zonder snoeren.

Opties;

  • 1 uur VR beleving ( 55,00 euro incl. 21% Btw )
  • 2 uur VR beleving ( 110,00 euro incl. 21% Btw )
  • Elk derde uur VR beleving met 50% korting ( 136,00 euro incl. 21% Btw )
  • Beleving bij mij of bij u thuis ( Gratis binnen Dronten, Flevoland )
  • 15 minuten 360 graden video opname van uw beleving om eventueel te delen ( Gratis )

VOLG MIJ